Mindes

_________________________________________________________


CH/IP. DK Westcity's Genie (2003-2015)

Memo var fra Kims opdræt med maine coons. Memo fik to kuld herhjemme og et ude. Generelt så fik killingerne verdens bedste temperament efter deres smukke og søde far.


Memo var en kat som alle elskede - han var kælen, legesyg og bare en puttegøj. I sine yngre dage hoppede han gerne op på skulderen af os - eller på Kims mor.


Vi var desværre i december 2015 nødt til at give Memo fred, da han blev for plaget af gigt og tabte sig meget på kort tid.


Vi vil altid elske og savne dig.


Mor og far


_________________________________________________________


Liten Smörblomma Felis Jubatus (2006-2014)

Liten er den dejligste og kærligste pige og den af vores katte med størst appetit. Liten er meget speciel for os og hun kan et virkelig sjovt trick - hun kan "logre" med halen.


Liten har fået 3 kuld - kendetegnet for kuldene har været at de har alle fået en stor personlighed og flere har arvet Litens trick at logre med halen.


I 2013 var planen at Liten skulle have sit sidste kuld, men desværre var de gået til inden i hende og hun måtte have en akut kejsersnit for at redde hende. Efter Litens kejsersnit blev Liten syg og vi har forsøgt, at få hende rask det sidste års tid uden held. Derfor har vi taget den tunge beslutning at tage afsked med Liten.


Vi har valgt, at Liten er blevet begravet ved siden af Enigma, da Enigma betød meget for Liten.


Vi vil altid savne dig.


Knus fra mor og far


CH. Catcom's Enigma (2002-2012)

Enigma var Louise første norske skovkat. Enigma er en stor diva og har den største persomlighed man kan forestille sig - Enigma accepterer ikke at blive irrettesat, så svarer hun nemlig igen. Derudover er Enigma meget kærlig og meget menneskelig - hun sover selvfølgelig sammen med os i sengen.


Enigma har haft to kuld med i alt 10 killlinger - alle killingerne har selvfølgelig fået hendes fantastiske temperament og personlighed.


Vi elsker Enigma meget højt og kunne ikke forestille os vores liv uden hende.


Juli 2012 blev jeg nødt til at lade min Enigma få fred.


Enigma har været syg i 2 år med gigt i ryggen samt dårlige nyrer. Enigma har det seneste halve år fået det dårligere og begyndte at tabe sig rigtig meget.


Jeg er utrolig ked af, at skulle tage afsked med Enigma allerede nu, for planen var at vi skulle være sammen for evigt og altid. Enigma er begravet i vores haves centrum, for det er hvad Enigma er for os <3.


Enigma, jeg glæder mig til at vi ses igen, men indtil da vil jeg mindes dig, som den kærlige og helt igennem fantastisk ven du var.


Jeg vil altid elske dig, Enigma <3.


Knus fra din Louise


_________________________________________________________Sille (2000-2012)

Sille er en kat som alle der har besøgt os vil huske - Sille var en kælepot. Sille var en kat som gik i hjertet på alle - den lille pige med det store hjerte og spidse klør. 


Vi er desværre blevet nødt til, at tage afsked med Sille, da hun havde en svulst i hjernen. Sille blev mere og mere påvirket at dette og derfor måtte vi tage den tunge beslutning.


Vi vil altid mindes Sille, som en meget kærlig kat - vi savner dig meget, Sille.
_________________________________________________________EC. Mange Heste Felis Jubatus (2004-2010)

Mulle har altid været en morsdreng og på udstillingerne (og selvfølgelig derhjemme) var han den sødeste og blideste dreng. Mulle og jeg fik vores første erfaring i forhold til at udstille i udlandet sammen.

 

November 2010 var vi nødt til at tage afsked med Mulle. Mulle, vi vil altid savne dig og mindes alle de gode oplevelser og al den kærlighed du har givet os igennem de sidste 6 år.


Kys og kram


Mor og far
_________________________________________________________DK Coontastic's Greta Garbo (2004-2010)

Greta Garbo er nu i kat-himlen. Greta var meget syg og vi var nødsaget til, at tage den vanskelige beslutning, at give hende fred.


Greta, du vil altid være i vores tanker og vi elsker dig meget højt.


Kram og pandestød fra mor og far.


_____________________________________________________________


SC. Hyrdinde Felis Jubatus, DVM (2008-2017)


Hyrdinde begyndte, at ændre adfærd i flokken og efter et par dyrlægebesøg fik vi at vide, at hendes nyrer ikke var gode og at hun havde gigt.

Vi forsøgte, at give hende medicin, men desværre uden betydelig ændring for Hyrdinde. Derfor valgte vi, at give hende fred i 2017.

Gabriel var meget glad for Hytte, så da vi skulle til dyrelægen med hende, så var det svært at "mor og far" ikke kunne redde vores dejlige Hytte. I stedet måtte vi tage afsked med hende og Gabriel ville gerne have, at hun var begravet ved siden af sin ven Memo. 

Hyrdinde er nu i kattehimlen og det gør så utrolig ondt, at hun ikke er hos os mere.

Hytte tak for al vores tid sammen og de gode oplevelser vi har delt. Du vil altid være i vores hjerter.


_________________________________________________________


CH. Naturell's Longbeard (2009-2018)


Vi har desværre været nødt til, at tage afsked med vores dejligste Longbeard . Han er meget savnet hos os alle, men vi finder trøst i, at vi har hans dejlige kvaliteter og temperament i flere af vores piger. 

 

_________________________________________


PR. Catcom's Gaia (2003-2019)


Tabet har været stort hjemme hos os, da vi har været nødt til at tage afsked med vores dejlige Gaia. Gaia var en af de sødste katte man kan forestille sig og alle der har besøgt vores hjem har mødt en glad pige, som lige skulle kæles for. Gaia er en af de katte man altid vil huske - kærlig og bare en ener. 


_________________________________________


EC. Petronelle Snare Felis Jubatus, DVM (2006-2019)


Vi har været nødsaget til at tage afsked med vores Petronelle i 2019. Petronelle var for os indbegret af en fantastisk showkat, mor og kælepot. Petronelle var vores første fælles kat og det var også med hende, at vi første gang oplevede at vinde biv, nom, box, bis, bob og komme på toplisterne i DK og udlandet. 

Midt i vores store tab kan vi heldigvis finde hendes temperament og smukke kvaliteter hos hendes børn og børnebørn.:
Nyheder/news


Topliste placering


GIC. Naturell's Fili Jon Gong Gong:

Felis Danica nr. 5.

Norsk Skovkattering nr. 9.

Jyrak nr. 1


Udstillingsresultater:


GIC. Naturell's Knight Mare HP, BIV-T, NOM


Naturell's The Granny 2*CAC


Naturell's WTF - NO white? EX2 og EX1 


Zimexis Owen Harper 2*EX1, 2*BIV, 2*NOM, 1*BIS, 1*BOB3


Opdateret:

29.08.20